Fructele se spala, se decongeleaza se pun in blender si se mixeaza pana obtinem o pasta omogena. Se adauga apoi iaurtul, mierea si frunzele de menta maruntite si se mixeaza in continuare.
Amestecul se pune in caserola sau vase de inghetata si se da la congelator. Din jumatate in jumatate de ora se amesteca cu o furculita in Yogurt pentru a indeparta eventualele aschii de gheata. Cand compozitia s-a inchegat se poate servi decorata cu frisca si fructe, eventual piscoturi de sampanie
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii