Fructele se spala, se decongeleaza se pun in blender si se mixeaza pana obtinem o pasta omogena. Se adauga apoi iaurtul, mierea si frunzele de menta maruntite si se mixeaza in continuare.
Amestecul se pune in caserola sau vase de inghetata si se da la congelator. Din jumatate in jumatate de ora se amesteca cu o furculita in Yogurt pentru a indeparta eventualele aschii de gheata. Cand compozitia s-a inchegat se poate servi decorata cu frisca si fructe, eventual piscoturi de sampanie
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSe fac usor si sunt delicioase! Noi le-am servit alaturi de un piure de cartofi cu marar!
Rulouri din piept de pui cu carnati si castravecioriMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii