Fructele se spala, se decongeleaza se pun in blender si se mixeaza pana obtinem o pasta omogena. Se adauga apoi iaurtul, mierea si frunzele de menta maruntite si se mixeaza in continuare.
Amestecul se pune in caserola sau vase de inghetata si se da la congelator. Din jumatate in jumatate de ora se amesteca cu o furculita in Yogurt pentru a indeparta eventualele aschii de gheata. Cand compozitia s-a inchegat se poate servi decorata cu frisca si fructe, eventual piscoturi de sampanie
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii