Fructele se spala, se decongeleaza se pun in blender si se mixeaza pana obtinem o pasta omogena. Se adauga apoi iaurtul, mierea si frunzele de menta maruntite si se mixeaza in continuare.
Amestecul se pune in caserola sau vase de inghetata si se da la congelator. Din jumatate in jumatate de ora se amesteca cu o furculita in Yogurt pentru a indeparta eventualele aschii de gheata. Cand compozitia s-a inchegat se poate servi decorata cu frisca si fructe, eventual piscoturi de sampanie

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii