Prajiturele Cu Visine (de Post)

Complexitate
redusa
Prajiturele Cu Visine (de Post)

Ingrediente

  • 1/4 cana de ulei
  • 1-1/2 cana de zahar
  • 2 cani de apa
  • 3 cani de faina
  • 3-4 linguri de dulceata de visine
  • 1/2 de cana de nuci pisate
  • 1 praf de copt si o lingurita de bicarbonat stins
  • 3-4 linguri de cacao
  • o sticluta de rom
  • 150 g visine

Mod de preparare

Pentru prepararea compozitiei se amesteca toate ingredientele: uleiul, zaharul, apa, faina, apoi gemul, nucile pisate, cacaoa, romul, sarea si praful de copt si bicarbonatul stins pana se face o compozitie omogena.

Se ung formele cu ulei se tapeteaza cu faina, se pune compozitia in fiecare forma si deasupra se pun visine.

Aceasta compozitie se poate pune si intr-o tava, se pun visine deasupra iar dupa coacere se taie dupa dorinta.

Formele se introduc la cuptor timp de o jumatate de ora. Vom incerca prajiturelele cu o scobitoare, daca nu se lipeste nimic de scobitoare inseamna ca sunt gata.


Se servesc cu o lingurita de dulceata deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pere posate in vin

Pere posate in vin

Pere posate in vin
Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci