Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare,zahar si zahar vanilat apoi galbenusurile se freaca cu ulei adaugat cate putin,se adauga iaurtul,albusul adaugat cate putin si amestecand usor cu o spatula apoi se incorporeaza faina cu praful de copt
In tava cu hartie de copt se rastoarna aluatul,se opresc 3-4linguri si se amesteca cu pudra de roscove si laptele caldut apoi cu o lingura se pun din loc in loc gramajoare de aluat cu roscove,cu o scobitoare se face un model marmorat apoi se pun boabele de struguri spalate
Se lasa tava la cuptor 40min la foc mic iar dupa ce s-a racit se scoatepe un platou,se pudreaza cu zahar se taie si se pune pe farfurie.
Sa va fie de folos!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii