Prajitura cu Portocale de Post

Complexitate
redusa
Prajitura cu Portocale de Post

Ingrediente

  • -300 g faina
  • - 150 g zahar
  • - 100 ml ulei
  • - 150 ml apa
  • - sucul si coaja de la o lamaie
  • - 1 praf de copt
  • - 1 zahar vanilat
  • - sare

Mod de preparare

Se pune apa cu uleiul intr-un castron se bat un pic cu mixerul, dupa care se adauga pe rand zaharul, coaja si sucul de portocala, faina cernuta, praful de copt, zahar vanilat si un pic de sare.

Se bat bine cu mixerul sa nu aibe cocoloase.

Dupa care se pune aluatul intr-o forma de 24 cm tapetata cu hartie de copt.

Se coace in cuptorul preincalzit la 180 ° pentru 30 min.

Cand e rece se pudreaza cu zahar pudra.

Delicioasa, pufoasa chiar si dupa cateva zile.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Prajitura Schneider
2
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura cu foi si gem de prune
4
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cremes A la Cluj
5
Romania

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj