Se pune apa cu uleiul intr-un castron se bat un pic cu mixerul, dupa care se adauga pe rand zaharul, coaja si sucul de portocala, faina cernuta, praful de copt, zahar vanilat si un pic de sare.
Se bat bine cu mixerul sa nu aibe cocoloase.
Dupa care se pune aluatul intr-o forma de 24 cm tapetata cu hartie de copt.
Se coace in cuptorul preincalzit la 180 ° pentru 30 min.
Cand e rece se pudreaza cu zahar pudra.
Delicioasa, pufoasa chiar si dupa cateva zile.
Cand am facut reteta asta pentru colegii din birou, in 5 minute nu mai era nimic :) Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.
Aperitiv paine umpluta cu cascaval si ceapa gratinata la cuptorRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiReteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu menta
Comentarii