Se freaca galbenusurile cu un praf de sare, cu untul, zaharul, laptele turnat cate putin, nesul, esenta si la urma faina amestecata cu un praf de copt. Se tapeteaza o tava cu hartie pentru copt, se toarna compozitia si se da la copt 5 minute la foc iute si inca 15 minute la foc potrivit
Intre timp pregatim bezeaua mixand bine albusurile cu un praf de sare si cu zaharul turnat treptat pana ce obtinem o bezea tare.
Caisele din compot se scurg bine intr-o sita iar daca sunt fructe proaspete, se baga 2-3 minute in apa clocotita apoi se curata de pielita si se trec prin ciocolata topita la bain marie. Se dau la rece cateva minute, sa se intareasca ciocolata.
Se scoate blatul din cuptor, se traseaza cu lama unui cutit niste patrate si apoi in fiecare se face cu posul cate un cuib din bezea. Se mai da la cuptor inca 2 minute, la foc mic pana se rumeneste un pic bezeaua. Se scoate si se taie in patrate iar dupa ce s-au racit se pune in fiecare cuib de bezea cate o jumatate de caisa din compot, scurse bine apoi trase in ciocolata.
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii