Merele se dau pe razatoarea mare si se storc foarte bine de zeama pe care o lasa si se amesteca cu scortisoara (eu nu am pus pentru ca nu imi place scortisoara).
Intre timp amestecam uleiul cu zaharul pana obtinem o pasta, adaugam iaurtul si mixam, punem faina si la sfarsit punem bicarbonatul si vanilia. Amestecam pana la omogenizare.
Aceasta compozitie o vom imparti in doua. Intr-o tava nu foarte mare, pe care am uns-o cu ulei si am tapetat-o cu faina, punem jumatate din compozitie nivelam, apoi adaugam merele rase si scurse foarte bine. Presaram zahar deasupra si turnam apoi si jumatatea cealalta de compozitie.
Punem tava in cuptorul incins la 200 grade timp de 20-25 minute pana la rumenire.
Se taie dupa ce se raceste.
Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii