Painea (eu am folosit bucati de paine integrala si piscoturi) se moaie in lapte.
Se aseaza un strat de paine intr un vas termorezistent si si se stropeste cu 2-3 linguri de miere de albine. Urmatorul strat este unul de mere rase pe razatoarea mare si 2-3 linguri de miere de albine pe deasupra.
Se presara scortisoara si un strat de nuca tocata potrivit de mare si un al doilea strat de paine muiata in lapte. Pe deasupra se pun inca 2-3 linguri de miere.
Se pune la cupor la 230 grade pt 35 min sau pana cand deasupra prinde o culoare maronie si este crocanta.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii