Pregatim un caramel din cele 200g de zahar, merele se curata de coaja si se taie maruntel. Cand caramelul este gata asezam merele fara sa luam de pe foc si amestecam pe foc mic, astfel caramelul incorporeaza merele care se topesc usurel.
Batem ouale impreuna cu cele 5 linguri de zahar si cu praful de sare, adaugam uleiul de masline, amestecam faina cu praful de copt si incorporam usurel cu restul compozitiei.
Varsam peste mere si dam la cuptorul incins la 200 grade C, pana este rumenita. Puteti face incercarea cu scobitoarea.
Serviti calduta alaturi de inghetata de vanilie, cu frisca sau simpla. Pofta buna!
Cum prind putina racoare, cum mai coc ceva. De aceasta data am optat pentru niste biscuiti foarte buni, cu fructe uscate, ca...
Desert biscuiti cu fructe uscateAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii