Pregatim un caramel din cele 200g de zahar, merele se curata de coaja si se taie maruntel. Cand caramelul este gata asezam merele fara sa luam de pe foc si amestecam pe foc mic, astfel caramelul incorporeaza merele care se topesc usurel.
Batem ouale impreuna cu cele 5 linguri de zahar si cu praful de sare, adaugam uleiul de masline, amestecam faina cu praful de copt si incorporam usurel cu restul compozitiei.
Varsam peste mere si dam la cuptorul incins la 200 grade C, pana este rumenita. Puteti face incercarea cu scobitoarea.
Serviti calduta alaturi de inghetata de vanilie, cu frisca sau simpla. Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosAceastă rețetă de piept de pui cu sos gorgonzola îmbină perfect savoarea delicată a cărnii de pui cu bogăția și...
Piept de pui cu sos gorgonzolaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii