Prajitura cu dovleac (ludaie)

Postat pe: 12-10-2016
(0)

Ingrediente

0.500 gr faina,
4 linguri smantana,
200 gr untura de porc,
100 gr zahar,
3 oua,
1 praf de copt.
Umplutura:
1 ludaie,
200 gr zahar,
3 plicuri de zahar vanilat,
2 linguri gris
Decor:
zahar pudra

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

12 portii
Intr-un castron amestecam faina cu untura apoi punem restul ingredientelor si framantam pana obtinem o coca. Se imparte in doua.Se intinde o foaie se pune umplutura de dovleac si deasupra razuim cealalta parte de coca pe care o amestecam cu putina faina (sa fie putin mai tare).
Pentru umplutura curatam dovleacul, il razuim, il calim in tigaie cu jumatate din cantitatea de zahar cam 20 minute pana se inmoaie apoi adaugam restul de zahar,zahar vanilat si grisul.Umplutura se pune intre cele doua foi.Se coace la foc potrivit circa 35-40 minute apoi se pudreaza cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Prajitura cu dovleac (ludaie)" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Aceasta prajitura este o delicatesa.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Prajitura cu dovleac (ludaie)