Prajitura cu capsuni

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu capsuni

Ingrediente

  • Blat:
  • 7 albuse
  • 4 galbenuse
  • 7 linguri de zahar
  • 180 gr cocos
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 linguri de faina
  • 1 esenta de vanilie Dr Oetker
  • Crema:
  • 3 galbenuse
  • 2 budinci vanilie
  • 10 linguri de zahar
  • 600 ml lapte
  • 1 pachet margarina Rama
  • 1 kg capsuni, sau 5 banane, sau 1 kg kiwi (Se poate face cu oricare din aceste fructe, sau combinate, depinde de gusturi)

Mod de preparare

Se bat albusele spuma, apoi se adauga zaharul. Se bate in continuare pana ce se topeste zaharul, apoi se adauga galbenusurile. Se pune faina si praful de copt stins cu zeama de lamaie, sau otet, iar apoi se inglobeaza nuca de cocos si se coace. (Tava se unge cu margarina si se tapeteaza cu faina)

Se pun cele 3 galbenusuri impreuna cu praful de budinca si zaharul si se prepara ca si o budinca. Dupa ce e fiarta, se inglobeaza cubul de Rama, se lasa putin sa se raceasca si se toarna peste blat.

Daca faceti cu banane, le puneti sub crema, rase, sau taiate longitudinal, daca preferati cu capsuni, sau kiwi, acestea se pun peste crema.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici