Ouale se freaca bine cu zaharul si zaharul vanilat, pana incep sa se deschida la culoare, dupa care se adauga treptat uleiul, apoi faina bine amestecata cu praful de copt, sarea si in final laptele.
Compozitia se omogenizeaza bine, dupa care se pune intr-o tava unsa cu unt.
Urmatorul pas este taierea capsuniilor in feliute subtiri.
In timp ce taiem capsuniile se da drumul la cuptor, pentru a se incalzii.
Capsuniile taiate feliute se aseaza deasupra compozitie.
Se da la cuptor si se coace aproximativ 35-40 minute la foc potrivit.
Dupa ce am scos de la cuptor prajitura, se pudreaza cu zahar vanilat si se lasa sa se raceasca.
Se taie bucatele patrate sau dreptunghiulare. In locul capsuniilor se pot folosi si alte fructe.
Pofta buna! ! !
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaSau un fel de tortilla spaniola, doar ca are ceva ingrediente in plus si este facuta la cuptor. O puteti servi in orice...
Aperitiv omleta cu cartofi si ciuperci la cuptorO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii