Macinam biscuitii. Topim untul, apoi il amestecam cu biscuitii. Punem hartie de copt intr-o tava, apoi presam bine biscuitii in tava. Introducem tava la rece.
Mixam albusurile spuma cu zaharul. Mixam branza cu praful de budinca de vanilie, apoi adaugam galbenusurile. Mixam bine. Adaugam si albusurile spuma, amestecand usor. Turnam trei sferturi din compozitia de branza in tava, peste biscuiti, distribuind-o uniform.
Amestecam compozitia de branza ramasa cu jumatate de plic budinca de ciocolata. Punem si aceasta compozitie in tava si, cu ajutorul unui cutit, amestecam usor cele doua compozitii de branza. Introducem tava in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pana se rumeneste usor deasupra si se desprind marginile. Eu am rumenit-o putin mai mult.
Lasam prajitura sa se raceasca. Cand este rece, asezam peste prajitura capsunile decongelate (se pot folosi si proaspete) si glazura de ciocolata.
Eu nu am avut frisca lichida sau smantana si am folosit pentru glazura ciocolata, unt si lapte. Am topit pe foc ciocolata cu untul si, pentru ca a fost foarte groasa, am subtiat cu lapte dulce.
Pentru glazura de ciocolata, se pot folosi 200 g ciocolata cu 100 ml smantana (frisca lichida).
Taiem prajitura rece.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii