Portocalele se spala bine, se usuca si se taie in felii de aprox. 1 cm cu tot cu coaja. Se pun intr-un vas, se acopera cu apa rece si se lasa pe foc pana cand apa incepe sa fiarba. Se scurg, se pun in alt vas, se adauga zaharul si 200 ml apa rece. Se lasa la foc lent timp de aprox. 20 minute (pana cand se evapora apa).
Se topeste ciocolata la bain-marie sau la microunde si se imbraca "betele" de portocale in ea cam trei sferturi.
Se tin la frigider pana cand se intareste ciocolata.
Sunt ideale pt. aniversari infantile.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii