Portocale in ciocolata

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g ciocolata de menaj
  • 100 g zahar
  • 2 portocale

Mod de preparare

Portocalele se spala bine, se usuca si se taie in felii de aprox. 1 cm cu tot cu coaja. Se pun intr-un vas, se acopera cu apa rece si se lasa pe foc pana cand apa incepe sa fiarba. Se scurg, se pun in alt vas, se adauga zaharul si 200 ml apa rece. Se lasa la foc lent timp de aprox. 20 minute (pana cand se evapora apa).

Se topeste ciocolata la bain-marie sau la microunde si se imbraca "betele" de portocale in ea cam trei sferturi.

Se tin la frigider pana cand se intareste ciocolata.
Sunt ideale pt. aniversari infantile.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc