Piersici umplute cu crema

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie
Piersici umplute cu crema

Ingrediente

  • Coji
  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • 200 ml ulei
  • esenta de vanilie
  • 800 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • Crema
  • 200 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 2 linguri cacao
  • 250 g gem de visine (sau oricare altul)
  • esenta de rom
  • Decor
  • 200 ml lapte
  • 150 g zahar
  • colorant alimentar

Mod de preparare

Mixam ouale cu zaharul pana ce devin o compozitie cremoasa si zaharul este topit, adaugam ulei si esenta de vanilie, mixam pana ce se omogenizeaza.

Adaugam praful de copt si treptat faina, framantam pana ce rezulta un aluat care nu se lipeste de maini si este elastic.

Modelam bilute pe care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt lasand spatiu intre ele.

Apasam putin cu degetul deasupra fiecarei bilute.

Coacem in cuptorul incalzit, cca. 15 min la 180 grade C, pana ce se rumenesc usor pe fund.

Imediat ce le scoatem din cuptor, le scobim cu ajutorul unui cutitas.

Razatura nu o aruncam pentru ca o vom folosi la crema.

Crema-mixam untul la temperatura camerei si zaharul pudra, adaugam cacaua, gemul, esenta, razatura de la fursecuri pe care am maruntit-o cu degetele bucatile mai mari.

Umplem cojile piersicilor si le lipim cate 2.

Le dam la frigider cca. 1 ora pentru a se intari crema.

Punem cate 100 ml lapte in 2 castroane si adaugam colorant alimentar, pe o farfurie adaugam zahar.

Trecem piersicile prin colorant, dupa care le tavalim prin zahar si le asezam intr-un platou.

Dam la rece peste noapte inainte de servire.

Eu am dublat ingredientele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti
Muschi de porc in crusta de nuci

Muschi de porc in crusta de nuci

Muschi de porc in crusta de nuci
Haiose

Haiose

Haiose
Cele mai apreciate rețete
Salata de boeuf (pentru Craciun)
1
Aperitive

Salata de boeuf (pentru Craciun)

Salata de boeuf (pentru Craciun)
Piersici
2
Dulciuri

Piersici

Piersici
Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
3
Aperitive

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
Tort Racoros
4
Dulciuri

Tort Racoros

Tort Racoros
Prajitura Sau Rulada cu Mere
5
Dulciuri

Prajitura Sau Rulada cu Mere

Prajitura Sau Rulada cu Mere
Parteneri
Magdalene cu lamaie si afine
Bucataras.RO

Magdalene cu lamaie si afine

Intrucat nu mai facusem ceva dulce de ...muuulta vreme :))) am zis sa ii fac teroristului ceva...el vrea mereu briose, insa...

Magdalene cu lamaie si afine
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post