Papanasi cu Smantana si Dulceata

Postat pe: 26-10-2010
(1)

Ingrediente

250 gr branza de vaci
2 oua
3 linguri de zahar
1 plic zahar vanilat
1 plic praf de copt
1 praf de sare
200 gr faina
dulceata de afine
smantana
ulei
faina pentru modelat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Branza se mixeaza foarte bine impreuna cu ouale, zaharul, zaharul vanilat si un praf de sare. Apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.

Aluatul trebuie sa aiba o consistenta moale si pufoasa. Pentru a nu se lipi de maini cand il modelam folosim de faina formand mici cerculete si bilute. Punem uleiul la incins (o cantitate mai mare) si adaugam papanasii prajindu-i pe ambele parti.

Se scot pe un prosop de hartie pt a se scurge uleiul din ei.
Se servesc cu smantana si dulceata de afine (merge si cu alte dulceturi).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Papanasi cu Smantana si Dulceata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

superx400
•  22.10.2011 11:17:57

de ce l ai acoperit de tot?? nu arata deloc bine

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Papanasi cu Smantana si Dulceata