Reţetă de preparare a papanaşilor cu Smântână și Dulceață

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Reţetă de preparare a papanaşilor cu Smântână și Dulceață

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor cu Smântână și Dulceață
  • 250 gr branza de vaci
  • 2 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 200 gr faina
  • dulceata de afine
  • smantana
  • ulei
  • faina pentru modelat

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor cu Smântână și Dulceață

Branza se mixeaza foarte bine impreuna cu ouale, zaharul, zaharul vanilat si un praf de sare. Apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.

Aluatul trebuie sa aiba o consistenta moale si pufoasa. Pentru a nu se lipi de maini cand il modelam folosim de faina formand mici cerculete si bilute. Punem uleiul la incins (o cantitate mai mare) si adaugam papanasii prajindu-i pe ambele parti.

Se scot pe un prosop de hartie pt a se scurge uleiul din ei.
Se servesc cu smantana si dulceata de afine (merge si cu alte dulceturi).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti
Muschi de porc in crusta de nuci

Muschi de porc in crusta de nuci

Muschi de porc in crusta de nuci
Haiose

Haiose

Haiose
Cele mai apreciate rețete
Salata de boeuf (pentru Craciun)
1
Aperitive

Salata de boeuf (pentru Craciun)

Salata de boeuf (pentru Craciun)
Piersici
2
Dulciuri

Piersici

Piersici
Tort Racoros
3
Dulciuri

Tort Racoros

Tort Racoros
Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
4
Aperitive

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
Piftie de Curcan
5
Aperitive

Piftie de Curcan

Piftie de Curcan
Parteneri
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit