Negruta cu Crema de Gris (de Post)

Complexitate
redusa
Negruta cu Crema de Gris (de Post)

Ingrediente

  • Pt blat
  • 3 cani faina
  • 1 1/2 cana zahar
  • 3 lingurite ness
  • 2 lingurite rase bicarbonat sodiu
  • 5 linguri cacao
  • un praf sare
  • esenta vanilie si rom
  • 2 lingurite otet
  • 1/2 cana ulei de masline (cred ca merge si normal)
  • 2 cani apa
  • Pt crema
  • 500ml lapte soia
  • 10 linguri gris
  • 6 linguri zahar
  • 200 gr margarina
  • zeama de la o lamaie
  • vanilie
  • un praf sare

Mod de preparare

Blat intr-un castronel am amestecat toate ingredientele uscate, in altul ingredientele umede si apoi le-am amestecat, am impartit in doua si am copt separat doua blaturi.

Crema-se amesteca toate fara margarina, se pun la fiert pana se ingroasa, se da deoparte si se adauga incet margarina.

Se aseaza primul blat rece intr-o tava, se pune crema, apoi celalalt blat, nu e nevoie sa se insiropeze, se lasa la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)