Puneti separat, in boluri mici: nuca de cocos, fistic maruntit, migdale macinate, cacao pudra, etc.
Amestecati intr-un bol mai mare nuca de cocos si zaharul pudra, apoi inglobati ricotta usor batuta si omogenizati bine pana ce rezulta o compozitie compacta.
Modelati bilute de marimea unei castane mai mari si tavaliti-le prin nuca de cocos (poate fi si colorata), fistic maruntit, migdale macinate, cacao pudra cernuta, etc, dupa dorinta.
Asezati-le in forme mici de hartie si dati la rece pentru 1 ora inainte de a le servi.
Pot fi pastrate in frigider atata timp cat ricotta este in termenul de valabilitate. Pentru servit: folositi forme mici de hartie pentru bomboane.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii