Mingiute cu Nuca de Cocos si Ricotta

Postat pe: 30-12-2010
(0)

Ingrediente

Pentru o portie (30-35 buc):
100 g nuca de cocos
100 g ricotta
80-100 g zahar pudra, dupa gust
Pentru ornat:
dupa dorinta se poate folosi:
nuca de cocos,
fistic maruntit,
migdale macinate
cacao pudra,

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Puneti separat, in boluri mici: nuca de cocos, fistic maruntit, migdale macinate, cacao pudra, etc.

Amestecati intr-un bol mai mare nuca de cocos si zaharul pudra, apoi inglobati ricotta usor batuta si omogenizati bine pana ce rezulta o compozitie compacta.

Modelati bilute de marimea unei castane mai mari si tavaliti-le prin nuca de cocos (poate fi si colorata), fistic maruntit, migdale macinate, cacao pudra cernuta, etc, dupa dorinta.

Asezati-le in forme mici de hartie si dati la rece pentru 1 ora inainte de a le servi.
Pot fi pastrate in frigider atata timp cat ricotta este in termenul de valabilitate. Pentru servit: folositi forme mici de hartie pentru bomboane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Mingiute cu Nuca de Cocos si Ricotta" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Mingiute cu Nuca de Cocos si Ricotta