Taiem merele cubulete si le punem la foc cu zaharul si cu zaharul vanilat...cand s-a dus tot lichidul din ele,oprim focul si punem si scortisoara...o punem in final sa isi pastreze aroma si sa nu devina amaruie...OPTIONAL putem pune miez de nuca,stafide...eu nu pun ca nu vrea familia...
Luam apoi o foaie,o ungem pe jumate, presaram scortisoara, indoim foaia si pe margine punem mere...rulam si sulul obtinut il facem ca un melc...daca avem o tava care se poate lipi, ungem cu ulei,eu am avut silicon si nu a fost cazul ... punem melcii pe care ii ungem putin cu ulei si dam la cuptor 20-25 minute la 180-200 gr pana se rumeneste...
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii