Taiem merele cubulete si le punem la foc cu zaharul si cu zaharul vanilat...cand s-a dus tot lichidul din ele,oprim focul si punem si scortisoara...o punem in final sa isi pastreze aroma si sa nu devina amaruie...OPTIONAL putem pune miez de nuca,stafide...eu nu pun ca nu vrea familia...
Luam apoi o foaie,o ungem pe jumate, presaram scortisoara, indoim foaia si pe margine punem mere...rulam si sulul obtinut il facem ca un melc...daca avem o tava care se poate lipi, ungem cu ulei,eu am avut silicon si nu a fost cazul ... punem melcii pe care ii ungem putin cu ulei si dam la cuptor 20-25 minute la 180-200 gr pana se rumeneste...
Le-am vazut azi dimineata la Jamila si m-au cucerit din start.Multumesc Jamila pentru reteta,sunt foarte usor de...
Sfanj (Gogosi marocane)O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca
Comentarii