Jeleu de Cafea

Postat pe: 08-01-2012
(0)

Ingrediente

2 cani cafea
1 lingura gelatina
2 linguri zahar (sau dupa gust) frisca ptr ornat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Amesteca gelatina si 4 lingurite de apa.
Adauga intr-o oala cafeaua, zaharul si gelatina.
Amesteca continuu la foc mic pana se dizolva gelatina.
Toarna compozitia in patru cesti si da la frigider sa se intareasca.
Se serveste cu sau fara frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Jeleu de Cafea" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Jeleu de Cafea