Scurgem bine fructele de suc si apoi le pasam separate in vase diferite cu mixerul vertical adaugam si zaharul pudra (dupa gustul fiecaruia). Batem frisca spuma si apoi o adaugam in cele doua vase cu pireul de fructe omogenizam bine cu mixerul cateve minute . Daca amestecam bine inghetata nu face ace si iese foarte cremoasa.
Punem intr-un vas un strat din prina compozitie (la mine a fost cea de visine) apoi cu grija cel de-l doilea. Compozitiile nu se amesteca daca sunt mixate bine. Daca aveti dubii (indoieli) puneti atunci primul strat in congelator si lasati sa inghete apoi il puneti pe celalalt (asta daca aveti rabdare) hahaha!!!
Este o inghetata foarte buna,cu o consistenta cremoasa , foarte usor de prepara. Mai ales pentru copii este excelenta ( si nu numai si noi suntem niste copii ..dar mai mari) deoarece contine fructe pe care poate altfel le refuza sa le manance..dar asa este mult mai tentant.
Sper sa o incercati si sigur nu veti regreta ..va garantez !!
Se poate servi cu frisca.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii