Se pune praful in vas si se toarna peste el 200 ml lapte fiert si racit. Se bate cu mixerul la viteza mica apoi se continua la viteza mare timp de 3 minute. Se adauga 150 ml iaurt si se mai amesteca cateva secunde.
Se pun in boluri, (eu am avut forme de umbrelute in care a trebuit sa torn) si se da la congelator ptr. circa 4 ore (cantitatile mai mari se tin mai mult la congelator).
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii