Crema Finetti

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 linguri de zahar
  • 3 linguri de faina
  • 2 linguri de cacao
  • 250 gr lapte
  • 1/2 pachet unt,
  • nuca taiata sau stafide sau alune

Mod de preparare

Zaharul, faina, cacaua, laptele se amesteca, se fierb pana se ingroasa la foc mic, se ia de pe foc se adauga untul,

Se amesteca pana se dizolva, se adauga, nuca, alune sau stafide si se lasa la rece.
se poate folosi si la prajituri,sau cu paine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)