Cozonac Festiv cu Miere

Postat pe: 18-07-2011
(0)

Ingrediente

500g faina
40g drojdie de bere
sare
170g bere bruna
100g migdale taiate
50g miez de nuca taiat
50g alune taiate
1 lingurita ulei de susan

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
1. framanta faina: cu drojdia diluata in cinci linguri de apa calda cu 100g miere, seminte uscate si sare. Lasa la crescut la temperatura camerei
2. unge o forma: cu ulei de susan si aseaza hartia
3. modeleaza aluatul: in bucati rotunde. Aseaza-le in forma, cu o distanta moderata intre ele. Lasa-le la crescut.

4. coace cozonacul: timp de zece minute in cuptorul preincalzit la 210 grade c. scade temperatura la 180 grade c si coace-l inca 20 de minute. Unge-l cu miere calda dupa ce il scoti. Presara seminte. Baga-l la cuptor pentru inca 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cozonac Festiv cu Miere" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cozonac Festiv cu Miere