1. framanta faina: cu drojdia diluata in cinci linguri de apa calda cu 100g miere, seminte uscate si sare. Lasa la crescut la temperatura camerei
2. unge o forma: cu ulei de susan si aseaza hartia
3. modeleaza aluatul: in bucati rotunde. Aseaza-le in forma, cu o distanta moderata intre ele. Lasa-le la crescut.
4. coace cozonacul: timp de zece minute in cuptorul preincalzit la 210 grade c. scade temperatura la 180 grade c si coace-l inca 20 de minute. Unge-l cu miere calda dupa ce il scoti. Presara seminte. Baga-l la cuptor pentru inca 10 minute.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm preparat o mancarica tare buna pe care puteti sa o incercati si cu piept de pui, sau, de ce nu, si cu carne de vita.
Spaghete cu carne de porc, legume mexicane si sos de rosiiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii