Coupe Jaques

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr inghetata de ciocolata
  • 50 gr fructe macerate (confiate)
  • 60-75 gr frisca batuta

Mod de preparare

Se prepara numai inainte de a se servi.

In cupe mari de inghetata se introduce inghetata si in jurul ei se decoreaza cu frisca un cerc sub forma de cuib in care se introduc fructele confiate macerate impreuna cu siropul lor.

Se stropeste cu lichior triplu sec si se decoreaza cu piscoturi mici desampanie (2 cm lungime pe 5-7 mm latime)
Eu folosesc cupe de inghetata nu prea intinse, iar cu frisca acopar si o buna parte de inghetata, apoi pun fructele confiate si stropesc cu lichior dupa care infig, dupa dorinta piscoturile miniatura

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Fasole cu ciolan afumat

Fasole cu ciolan afumat

Fasole cu ciolan afumat
Tort de biscuiti cu crema de ciocolata si nuci caramelizate - de post

Tort de biscuiti cu crema de ciocolata si nuci caramelizate - de post

Tort de biscuiti cu crema de ciocolata si nuci caramelizate - de post
Biscuiti cu branza si chimen

Biscuiti cu branza si chimen

Biscuiti cu branza si chimen
Cele mai apreciate rețete
Rulada de carne cu sunca si felii de branza
2
Mancaruri cu carne

Rulada de carne cu sunca si felii de branza

Rulada de carne cu sunca si felii de branza
Biscuiti prajiti-Banane prajite
3
Dulciuri

Biscuiti prajiti-Banane prajite

Biscuiti prajiti-Banane prajite
Prajitura Tosca
5
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Parteneri
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptor
Culinar.RO

Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptor

Aceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.

Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptor