Se prepara numai inainte de a se servi.
In cupe mari de inghetata se introduce inghetata si in jurul ei se decoreaza cu frisca un cerc sub forma de cuib in care se introduc fructele confiate macerate impreuna cu siropul lor.
Se stropeste cu lichior triplu sec si se decoreaza cu piscoturi mici desampanie (2 cm lungime pe 5-7 mm latime)
Eu folosesc cupe de inghetata nu prea intinse, iar cu frisca acopar si o buna parte de inghetata, apoi pun fructele confiate si stropesc cu lichior dupa care infig, dupa dorinta piscoturile miniatura
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii