Coupe Jaques

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

100 gr inghetata de ciocolata
50 gr fructe macerate (confiate)
60-75 gr frisca batuta

Mod de preparare

Se prepara numai inainte de a se servi.

In cupe mari de inghetata se introduce inghetata si in jurul ei se decoreaza cu frisca un cerc sub forma de cuib in care se introduc fructele confiate macerate impreuna cu siropul lor.

Se stropeste cu lichior triplu sec si se decoreaza cu piscoturi mici desampanie (2 cm lungime pe 5-7 mm latime)
Eu folosesc cupe de inghetata nu prea intinse, iar cu frisca acopar si o buna parte de inghetata, apoi pun fructele confiate si stropesc cu lichior dupa care infig, dupa dorinta piscoturile miniatura
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Coupe Jaques" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

pupi
•  25.09.2008 01:03:42

va dau aici mai multe informatii despre acest desert. Se aleg diferite fructe confiate impreuna cu cojile de portocale confiate , se taie marunt si se amesteca cu sirop de calitate buna de la fructele confiate. In aceasta compozitie se adauga romul si lichiorul triplu sec. se recomanda ca fructele taiate marunt sa fie introduse in siropul cu adaos de rom si triplu sec cu 24 de ore inainte pentru a se macera. Romul si lichiorul se pun dupa gustul fiecaruia.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Coupe Jaques