Cosulete De Arahide Umplute

Complexitate
redusa
Cosulete De Arahide Umplute

Ingrediente

  • Cosuletele:
  • 100 g arahide simple
  • 2 lingurite cu cacao
  • 2 linguri zahar pudra
  • 3 linguri cu faina
  • 125 g unt (unt de arahide )
  • Crema de ciocolata:
  • 50 ml lapte se pune la incalzit
  • se ia de pe foc si se adauga 100g ciocolata menaj si se amesteca pana se topeste aceasta apoi se lasa sa se ingroasa
  • Crema de branza:
  • 125 g crema de branza (o cutie)
  • 2 linguri de lapte daca crema de branza e groasa
  • 2 linguri unt de arahide (eu am pus 100g unt)
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 plic praf de frisca 150 ml lapte pt a prepara frisca

Mod de preparare

Se pun in blender pt. maruntire si amestecare :arahidele cu zaharul, cacao si faina, dupa care se adauga untul si se mai amesteca pana se omogenizeaza, se pune la rece 30 min. Aluatul trebuie sa fie de consistenta tare.

Se imparte in bilute de marimi egale si se pun in forme de briose se intind pe peretii formei cu mana. Se pun la cuptor aproximativ 10 min.

Se amesteca crema de branza cu untul, apoi se adauga zaharul si laptele daca e nevoie iar la final frisca.

In fiecare cosulet se pune o lingurita din crema de ciocolata, apoi crema de branza si se orneaza cu crema de ciocolata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Biscuiti de la Bunica
1
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura Tosca - un desert imbietor
2
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
4
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
5
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Parteneri
Biscuiti cu miere si lemon curd
Bucataras.RO

Biscuiti cu miere si lemon curd

Biscuiti cu miere si lemon curd
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola