Se pun in blender pt. maruntire si amestecare :arahidele cu zaharul, cacao si faina, dupa care se adauga untul si se mai amesteca pana se omogenizeaza, se pune la rece 30 min. Aluatul trebuie sa fie de consistenta tare.
Se imparte in bilute de marimi egale si se pun in forme de briose se intind pe peretii formei cu mana. Se pun la cuptor aproximativ 10 min.
Se amesteca crema de branza cu untul, apoi se adauga zaharul si laptele daca e nevoie iar la final frisca.
In fiecare cosulet se pune o lingurita din crema de ciocolata, apoi crema de branza si se orneaza cu crema de ciocolata.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoImi plac foarte mult dovleceii copti ori prajiti, serviti cu mujdei de usturoi. Si cam atat :) Am vazut insa la Gina Bradea,...
Dovlecei in uleiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii