Coltunasi cu Visine

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Coltunasi cu Visine

Ingrediente

  • sare
  • faina cat cuprinde
  • visine
  • 4-6 linguri de visine

Mod de preparare

Visinele sunt curatate de samburi si lasate la zahar in frigider pentru o zi ca sa-si lase cat mai multa zeama.

Facem coltunasii, ii umplem cu visine si separat punem intr-o oala la fiert apa cu un pic de sare, se pune in apa putin zahar si un pic ulei ca sa nu se lipeasca.

Se fierb pana ies la suprafata si se toarna peste ei zeama lasata de la visine.

Se servesc reci cu zeama de visine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici