Coltunasi cu Visine

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

sare
faina cat cuprinde
visine
4-6 linguri de visine

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Visinele sunt curatate de samburi si lasate la zahar in frigider pentru o zi ca sa-si lase cat mai multa zeama.

Facem coltunasii, ii umplem cu visine si separat punem intr-o oala la fiert apa cu un pic de sare, se pune in apa putin zahar si un pic ulei ca sa nu se lipeasca.

Se fierb pana ies la suprafata si se toarna peste ei zeama lasata de la visine.

Se servesc reci cu zeama de visine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Coltunasi cu Visine" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danielcozma391
•  26.02.2013 17:15:33

Frumoasa reteta dar cred ca aui uitat gramajele pe undeva .Hai sa nu scriem doar de dragul de a scrie ci sa scriem si pentru neavenitii care intra pe sitte

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Coltunasi cu Visine