Pentru aluat se bat bine ouăle, se adaugă laptele și apa, și apoi se îngroașă cu făină. Se lasă aproximativ 30 de minute, apoi se coc clătitele într-o tigaie teflonată, care, din când în când, se șterge cu un prospop de hârtie inmuiat în ulei.
Crema de Mascarpone
Se bate brânza cu zahărul pudră. Se adaugă frișca și se mixează până capătă o consistență fermă.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaCozonacul fără frământare sau cu frământare redusă este o bunătate cu un aluat pufos și umplutură...
Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromatMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii