Untul se amesteca cu laptele praf si cacaoa. Apa se fierbe cu zaharul 3-4 minute (pana se topeste in totalitate zaharul).
Cand s-a racorit siropul, se toarna, amestecand cu lingura, peste amestecul din unt, lapte si cacao.
Se adauga in cantitatile dorite esenta, stafidele si nucile (alunele).
Se lasa la rece 12 ore. . . daca rezistati!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii