Ciocolata de Casa III

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g unt
  • 250 g lapte praf
  • 100 g cacao
  • 500 g zahar
  • 150 ml apa
  • esenta de rom
  • stafide
  • nuci prajite sau/si alune

Mod de preparare

Untul se amesteca cu laptele praf si cacaoa. Apa se fierbe cu zaharul 3-4 minute (pana se topeste in totalitate zaharul).

Cand s-a racorit siropul, se toarna, amestecand cu lingura, peste amestecul din unt, lapte si cacao.

Se adauga in cantitatile dorite esenta, stafidele si nucile (alunele).
Se lasa la rece 12 ore. . . daca rezistati!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)