Untul se amesteca cu laptele praf si cacaoa. Apa se fierbe cu zaharul 3-4 minute (pana se topeste in totalitate zaharul).
Cand s-a racorit siropul, se toarna, amestecand cu lingura, peste amestecul din unt, lapte si cacao.
Se adauga in cantitatile dorite esenta, stafidele si nucile (alunele).
Se lasa la rece 12 ore. . . daca rezistati!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii