Blat:
- biscuitii se maruntesc in robotul de bucatarie
- untul se topeste si se adauga peste biscuitii maruntiti
- se adauga si esenta de vanilie si se omogenizeaza
- compozitia rezultata se aseaza intr-o tava de tort cu pereti detasabili, tapetata cu folie alimentara
- cu o lingura se preseaza blatul si se da la frigider pentru circa o ora
Crema
- branza se pune in robotul de bucatarie si se " marunteste" pana devine cremoasa
- frisca se mixeaza cu zaharul vanilat pana se intareste si se tine de paletele mixerului
- se adauga peste branza, impreuna cu 2-3 picaturi de esenta de vanilie, si cu nectarinele taiate bucatele si se omogenizeaza
- peste blatul de biscuiti se aseaza amestecul de branza
- tava se da la frigider pentru 3 ore
- dupa acest timp, se scoate cu grija din tava si cu ajutorul unei spatule se transfera cheesecakeul pe un platou, renuntand si la folie
Glazura de ciocolata:
- cat timp sta cheesecakeul la frigider, se pregateste glazura
- ciocolata se topeste impreuna cu untul si se lasa la racit
- dupa cele 3 ore de stat la frigider, cheesecakeul se orneaza cu glazura de ciocolata racita
- se niveleaza cu ajutorul unui cutit si se orneaza dupa preferinte
- se mai lasa o ora la frigider si se poate servi
- se taie cu ajutorul unui cutit trecut prin apa calda
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii