Hidratam nucile caju minim 10 ore. Mixam doua cani de caju, apoi adaugam zeama de lamaie, un praf de sare, jumatate din cantitatea de miere si unt de cocos pana cand obtinem o pasta cremoasa. Dam compozitia la frigider.
Mixam si celelalte doua cani de nuci caju impreuna cu miera ramasa si zmeura. Spre final adaugam untul de cocos ramas si praful de sare.
Intr-o forma de tort alternam cele doua compozitii. Dam forma la congelator pana cand prajitura se intareste. Inainte de a servi decongelam cheesecake-ul in frigider. Ornam cu nuca de cocos sau fructe (zmeura mea a fost destul de zobita si nu am putut sa decorez).
Prajitura poate fi pastrata pana la sapte zile in congelator (atentie: este de preferat intr-un compartiment separat de alte produse)
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii