Hidratam nucile caju minim 10 ore. Mixam doua cani de caju, apoi adaugam zeama de lamaie, un praf de sare, jumatate din cantitatea de miere si unt de cocos pana cand obtinem o pasta cremoasa. Dam compozitia la frigider.
Mixam si celelalte doua cani de nuci caju impreuna cu miera ramasa si zmeura. Spre final adaugam untul de cocos ramas si praful de sare.
Intr-o forma de tort alternam cele doua compozitii. Dam forma la congelator pana cand prajitura se intareste. Inainte de a servi decongelam cheesecake-ul in frigider. Ornam cu nuca de cocos sau fructe (zmeura mea a fost destul de zobita si nu am putut sa decorez).
Prajitura poate fi pastrata pana la sapte zile in congelator (atentie: este de preferat intr-un compartiment separat de alte produse)
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza100% natural, 100% sanatos, pastrama de casa, cu ingrediente naturale de la Kamis.
Pastrama de mielSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii