Biscuiţii se macină, se adaugă untul topit , zahărul, 1 vanilinat şi se omogenizează.
Într-o formă de tort cu marginile detaşabile ( diametru cca. 25 cm) se aşează compoziţia si se nivelează apoi se pune la frigider timp în care se prepară crema.
Gelatină albă mărunţită se prepară după instrucţiunile de pe plic.
Într-un vas se mixează brânza cu zahărul si zahăr vanilinat până devine o cremă, se adaugă treptat gelatina şi apoi frişca bătută.
Crema obţinută se toarnă peste blatul de biscuiţi, iar deasupra se pun visinele din compot, dar fara samburi, apoi gelatina de fructe (se prepară după instrucţiunile de pe plic) şi se pune la frigider pentru 3-4 ore. Ideal este să stea peste noapte.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor O bunătate este această tartă.Imi plac foarte mult perele,iar cele poşate în vin roşu sunt delicioase,...
Tarta cu pere posate in vin rosuIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii