Cheesecake cu visine (fara coacere)

Postat pe: 05-06-2016
(1)

Ingrediente

Pentru blat:
300 g biscuiţi simpli
200 g unt topit
2 linguri zahăr
1 zahăr vanilinat
Pentru crema de brânză:
500 g brânză proaspătă de vaci
400 g frişcă lichidă
1 zahăr vanilinat
4 linguri zahăr
2 plicuri gelatină albă mărunţită
2 plicuri gelatină de fructe

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Biscuiţii se macină, se adaugă untul topit , zahărul, 1 vanilinat şi se omogenizează.
Într-o formă de tort cu marginile detaşabile ( diametru cca. 25 cm) se aşează compoziţia si se nivelează apoi se pune la frigider timp în care se prepară crema.
Gelatină albă mărunţită se prepară după instrucţiunile de pe plic.
Într-un vas se mixează brânza cu zahărul si zahăr vanilinat până devine o cremă, se adaugă treptat gelatina şi apoi frişca bătută.
Crema obţinută se toarnă peste blatul de biscuiţi, iar deasupra se pun visinele din compot, dar fara samburi, apoi gelatina de fructe (se prepară după instrucţiunile de pe plic) şi se pune la frigider pentru 3-4 ore. Ideal este să stea peste noapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cheesecake cu visine (fara coacere)" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
unt

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

anamarial28
•  13.06.2016 22:29:37

Ce branza se foloseste? Mascarpone ?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cheesecake cu visine (fara coacere)