Cheesecake cu Piersici si Visine

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Cheesecake cu Piersici si Visine

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • -250 gr biscuiti
  • -150 gr unt
  • Pentru umplutura :
  • - 300 gr branza de vaci
  • -300 ml frisca lichida
  • -200 gr zahar
  • -2 plicuri zahar vanilat
  • -visine fara samburi
  • -1 kg piersici
  • -3 plicuri gelatina
  • -100 ml lapte
  • -100 ml apa

Mod de preparare

Biscuitii se maruntesc in blender si se pune untul topit peste biscuitii macinati. Intr-o forma cu margini detasabile se pune stratul de biscuiti si se da la rece pentru 30 minute.
In cele 100 ml apa se pun 2 plicuri de gelatina si se lasa sa se umfle. Intre timp blendarin branza de vaci pana devine ca o pasta apoi adaugam zaharul si zaharul vanilat si frisca lichida si se continua baterea cu mixerul cam 3 minute pana creste crema (se cam dubleaza). Gelatina care deja s-a umflat se pune ca sa se dizolve in cele 100 ml lapte cald dar nu fierbinte. (Gelatina pusa in laptele fierbinte nu se dizolva cum trebuie si nu isi face efectul). Astfel gelatina dizolvata in lapte se amescteca cu crema de branza si astfel obtinem umplutura.
Fructele ==piersicile se curata de coaja si visinele de samburi se taie cubulete si se lasa cateva feliute pentru decor deasupra.
Peste biscuiti se pun in straturi crema fructe taiate marunt crema fructe si deasupra decoram cu fructe feliute (dupa imaginatie si preferinte). Deasupra am pus un fel de gem de piersici din 2 piersici mai coapte si blendarite cu 2 linguri zahar si 1 plic de gelatina.
Este un desert fara coacere, bun, gustos si rapid.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase

Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
Cele mai apreciate rețete
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasa
1
Conserve, muraturi

Salata asortata de iarna - o muratura delicioasa

Salata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...

Salata asortata de iarna - o muratura delicioasa
Placinta Armaneasca
3
Dulciuri

Placinta Armaneasca

Placinta Armaneasca
Parfeu de Cocos cu Ciocolata
4
Dulciuri

Parfeu de Cocos cu Ciocolata

Parfeu de Cocos cu Ciocolata
Remo
5
Dulciuri

Remo

Remo
Parteneri
Placinta cu branza si mere
Bucataras.RO

Placinta cu branza si mere

Placinta cu branza si mere
Placinta quatro formaggi
Culinar.RO

Placinta quatro formaggi

Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.

Placinta quatro formaggi
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia