Cheesecake cu Piersici si Visine

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Cheesecake cu Piersici si Visine

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • -250 gr biscuiti
  • -150 gr unt
  • Pentru umplutura :
  • - 300 gr branza de vaci
  • -300 ml frisca lichida
  • -200 gr zahar
  • -2 plicuri zahar vanilat
  • -visine fara samburi
  • -1 kg piersici
  • -3 plicuri gelatina
  • -100 ml lapte
  • -100 ml apa

Mod de preparare

Biscuitii se maruntesc in blender si se pune untul topit peste biscuitii macinati. Intr-o forma cu margini detasabile se pune stratul de biscuiti si se da la rece pentru 30 minute.
In cele 100 ml apa se pun 2 plicuri de gelatina si se lasa sa se umfle. Intre timp blendarin branza de vaci pana devine ca o pasta apoi adaugam zaharul si zaharul vanilat si frisca lichida si se continua baterea cu mixerul cam 3 minute pana creste crema (se cam dubleaza). Gelatina care deja s-a umflat se pune ca sa se dizolve in cele 100 ml lapte cald dar nu fierbinte. (Gelatina pusa in laptele fierbinte nu se dizolva cum trebuie si nu isi face efectul). Astfel gelatina dizolvata in lapte se amescteca cu crema de branza si astfel obtinem umplutura.
Fructele ==piersicile se curata de coaja si visinele de samburi se taie cubulete si se lasa cateva feliute pentru decor deasupra.
Peste biscuiti se pun in straturi crema fructe taiate marunt crema fructe si deasupra decoram cu fructe feliute (dupa imaginatie si preferinte). Deasupra am pus un fel de gem de piersici din 2 piersici mai coapte si blendarite cu 2 linguri zahar si 1 plic de gelatina.
Este un desert fara coacere, bun, gustos si rapid.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Chisca umpluta cu crupe albe
1
Mancaruri cu carne

Chisca umpluta cu crupe albe

Chisca umpluta cu crupe albe
Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
2
Borsuri, supe, ciorbe

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
Chec cu Iaurt
3
Dulciuri

Chec cu Iaurt

Chec cu Iaurt
Prajitura Cappuccino
4
Dulciuri

Prajitura Cappuccino

Prajitura Cappuccino
Savarine cu frisca
5
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Parteneri
Desert rulada cu ciocolata si cafea
Bucataras.RO

Desert rulada cu ciocolata si cafea

"Retete de suflet"    Pentru iubitorii de ciocolata si cafea, acest desert este minunat! O rulada fina,...

Desert rulada cu ciocolata si cafea
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Tort cu crema de clementine si cappucino
Gustos.RO

Tort cu crema de clementine si cappucino

Blatul: Topiti pe baie de aburi ciocolata impreuna cu untul, le lasati sa se racoreasca.

Tort cu crema de clementine si cappucino