Cheesecake cu Piersici si Visine

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Cheesecake cu Piersici si Visine

Ingrediente

  • Pentru blat:
  • -250 gr biscuiti
  • -150 gr unt
  • Pentru umplutura :
  • - 300 gr branza de vaci
  • -300 ml frisca lichida
  • -200 gr zahar
  • -2 plicuri zahar vanilat
  • -visine fara samburi
  • -1 kg piersici
  • -3 plicuri gelatina
  • -100 ml lapte
  • -100 ml apa

Mod de preparare

Biscuitii se maruntesc in blender si se pune untul topit peste biscuitii macinati. Intr-o forma cu margini detasabile se pune stratul de biscuiti si se da la rece pentru 30 minute.
In cele 100 ml apa se pun 2 plicuri de gelatina si se lasa sa se umfle. Intre timp blendarin branza de vaci pana devine ca o pasta apoi adaugam zaharul si zaharul vanilat si frisca lichida si se continua baterea cu mixerul cam 3 minute pana creste crema (se cam dubleaza). Gelatina care deja s-a umflat se pune ca sa se dizolve in cele 100 ml lapte cald dar nu fierbinte. (Gelatina pusa in laptele fierbinte nu se dizolva cum trebuie si nu isi face efectul). Astfel gelatina dizolvata in lapte se amescteca cu crema de branza si astfel obtinem umplutura.
Fructele ==piersicile se curata de coaja si visinele de samburi se taie cubulete si se lasa cateva feliute pentru decor deasupra.
Peste biscuiti se pun in straturi crema fructe taiate marunt crema fructe si deasupra decoram cu fructe feliute (dupa imaginatie si preferinte). Deasupra am pus un fel de gem de piersici din 2 piersici mai coapte si blendarite cu 2 linguri zahar si 1 plic de gelatina.
Este un desert fara coacere, bun, gustos si rapid.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii
Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor
Pasca Super Fina

Pasca Super Fina

Pasca Super Fina
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Biscuiti de la Bunica
2
Dulciuri

Biscuiti de la Bunica

Biscuiti de la Bunica
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Clatite cu dovlecel si branza
4
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Cozonac cu carne in foi de varza murata
5
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Parteneri
Desert clatite
Bucataras.RO

Desert clatite

Cine poate refuza clatite?

Desert clatite
11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită. citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola