Blat:
Intr-un bol incapator se amesteca biscuitii (maruntiti in prealabil la robot sau rupti pur si simplu cu mana) cu cacao, lapte, si untul topit pana se omogenizeaza bine toata compozitia.
Asezam compozitia intr-o forma de tort cu inel detasabil presand bine si niveland compozitia cu dosul unei lingurii. Blatul astfel obtinut il dam la rece pentru a se intari.
Crema:
Crema de branza o obtinem amestecand urda cu zaharul vanilat pana se topeste zaharul, apoi adaugam frisca lichida (eu am folosit frisca deja indulcita) si mierea mixand ingredientele la viteza 1 pana ce le-am incorporat pe toate, apoi marim viteza de mixare pana obtinem o crema omogena si apoi adaugam intaritorul de frisca mixand pentru inca 1-2 min.
Crema astfel obtinuta se torna peste blat, se niveleaza, se orneaza cu dulceata de capsuni sau cu fructe proaspete si se da la rece pentru 3-4 ore.
Pofta buna! :)
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii