Blat:
Intr-un bol incapator se amesteca biscuitii (maruntiti in prealabil la robot sau rupti pur si simplu cu mana) cu cacao, lapte, si untul topit pana se omogenizeaza bine toata compozitia.
Asezam compozitia intr-o forma de tort cu inel detasabil presand bine si niveland compozitia cu dosul unei lingurii. Blatul astfel obtinut il dam la rece pentru a se intari.
Crema:
Crema de branza o obtinem amestecand urda cu zaharul vanilat pana se topeste zaharul, apoi adaugam frisca lichida (eu am folosit frisca deja indulcita) si mierea mixand ingredientele la viteza 1 pana ce le-am incorporat pe toate, apoi marim viteza de mixare pana obtinem o crema omogena si apoi adaugam intaritorul de frisca mixand pentru inca 1-2 min.
Crema astfel obtinuta se torna peste blat, se niveleaza, se orneaza cu dulceata de capsuni sau cu fructe proaspete si se da la rece pentru 3-4 ore.
Pofta buna! :)
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatZilele astea încă am avut liber, așa că am mai butonat TV-ul și Internet-ul. Am observat că la PaprikaTV, în...
Caramel preparat in casaAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii