Tocam prunele marunt si curatam rodia.
Mixam ouale cu zaharul, pana se topeste cel din urma. Adaugam esenta de vanilie, untul topit si apoi branza de vaci. Faina combinata cu amidonul si praful de copt le adaugam in compozitie si amestecam pana se omogenizeaza. Adaugam prunele tocate si mixam, apoi punem samburii de rodie si amestecam. Punem compozitia in tavi tapetate cu hartie de copt si dam la cuptor pentru circa 40 de minute. Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii