Chec cu branza de vaci si samburi de rodie

Postat pe: 23-01-2017
(0)

Ingrediente

6 oua
400 g zahar
300 g unt
700 g branza de vaci
400 g faina
100 g amidon
2 praf de copt
Esenta vanilie
1 rodie si jumatate
2 prune

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

40min
Numar portii

PORȚII

3 portii
Tocam prunele marunt si curatam rodia.
Mixam ouale cu zaharul, pana se topeste cel din urma. Adaugam esenta de vanilie, untul topit si apoi branza de vaci. Faina combinata cu amidonul si praful de copt le adaugam in compozitie si amestecam pana se omogenizeaza. Adaugam prunele tocate si mixam, apoi punem samburii de rodie si amestecam. Punem compozitia in tavi tapetate cu hartie de copt si dam la cuptor pentru circa 40 de minute. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chec cu branza de vaci si samburi de rodie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chec cu branza de vaci si samburi de rodie