Careu Foetat cu Dulceata

Postat pe: 16-01-2013
(0)

Ingrediente

Cantitati pentru 6 persoane
250 gr foetaj
dulceata de visine
dulceata de capsuni
zahar praf vanilat
crema de vanilie
flanc cu grapefruit

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Intinde foetajul la o grosime de 1 cm si decupeaza patrate multipli de trei. Unge o treime din ele cu galbenus de ou, aseaza-le pe toate intr-o tava cu hartie de copt si coace la foc mare 7 minute plus 3 minute la foc mediu. Scoate si lasa la racit.

Scurge boabele de visine si capsune din dulceata de excesul de sirop.

Despica fiecare patrat de foetaj copt in doua si ai grija sa fie 2 treimi simple si o treime cu luciu de la galbenus. Pune in posh crema de vanilie si pune moturi pe fiecare patratel, exceptand cele cu glazura de ou, care vor fi acoperisul careurilor. Intercaleaza boabe din dulceata de visine si capsuni.

Suprapune cate doua etaje si acopera cu patratelul glazurat.
Presara zahar pudra vanilat si serveste rece, de la frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Careu Foetat cu Dulceata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Careu Foetat cu Dulceata