Topiti pe foc mic sau mai bine la bain-marie untul impreuna cu ciocolata taiata bucatele. Cand ciocolata este topita adaugati laptele condensat si omogenizati. Inglobati apoi faina cernuta impreuna cu praful de copt si luati vasul de pe foc sau de pe aburi.
Daca ati folosit ciocolata cu lapte lasati putin compozitia sa se racoreasca, daca ati folosit ciocolata amaruie, nu mai este nevoie. Luati cu o lingurita din amestec si formati mici gramajoare distantate pe hartia de copt din tava.
Dati la cuptorul preancalzit la 180 grade pentru aproximativ 10-15 min, la foc potrivit spre mic sau pana ce biscuitii sunt copti.
Atentie sa nu ii ardeti.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorNouă ne plac mâncăricile cu carne și multe legume, iar de această dată am avut ca sursă de inspirație o rețetă...
Carne de vitel in sos de legumeReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii