Se pune apa la fiert cu zaharul si se lasa asa sa fiarba pana obtinem un sirop semilegat. Se adauga cacaoa si nucile (cu fructe uscate sau fara), se mai amesteca putin dupa care se adauga untul.
Se tine in continuare pe foc pna la topirea completa a untului, dupa care se ia de pe foc si se introduce laptele praf. Amestecam rapid si avem grija sa nu ramana cocoloase sau lapte praf neamestecat pe la marginile vasului. Se toarna intr-o tava termorezistenta care in prealabil, a fost unsa cu ulei.
Se da la frigider pentru cateva ore dupa care se poate taia.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii