Baton Lapte (Ciocolata de Casa)

Postat pe: 03-10-2011
(0)

Ingrediente

500 gr lapte praf
100 gr cacao
300 gr nuci prajite (se poate amesteca si cu alte fructe uscate dar se pastreaza cantitatea)
700 gr zahar
180 ml apa
250 gr unt

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se pune apa la fiert cu zaharul si se lasa asa sa fiarba pana obtinem un sirop semilegat. Se adauga cacaoa si nucile (cu fructe uscate sau fara), se mai amesteca putin dupa care se adauga untul.

Se tine in continuare pe foc pna la topirea completa a untului, dupa care se ia de pe foc si se introduce laptele praf. Amestecam rapid si avem grija sa nu ramana cocoloase sau lapte praf neamestecat pe la marginile vasului. Se toarna intr-o tava termorezistenta care in prealabil, a fost unsa cu ulei.

Se da la frigider pentru cateva ore dupa care se poate taia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Baton Lapte (Ciocolata de Casa)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Baton Lapte (Ciocolata de Casa)