Degetele de pui - crocante si savuroase

Degetelele de pui sunt crocante si savuroase, preferatele copiilor. De ce sa le cumper, daca le poti face acasa?

Degetele de pui - crocante si savuroase

Ingrediente

  • 500 g piept de pui
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 100 g pesmet
  • Sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita boia dulce (optional)
  • 1 lingurita usturoi pudra (optional)
  • Ulei pentru prajit

Mod de preparare

Taie pieptul de pui in fasii subtiri, de aproximativ 1 cm latime. Asezoneaza-le cu sare, piper si, daca vrei, boia si usturoi pudra. Bate ouale intr-un bol. Pune faina pe o farfurie si pesmetul pe alta. Da fiecare fasie de pui prin faina, apoi prin ou batut si, la final, prin pesmet. Incinge uleiul intr-o tigaie adanca. Prajeste fasiile de pui in ulei incins pana devin aurii si crocante, aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte. Scoate degetelele de pui pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de ulei. Serveste-le fierbinti, alaturi de un sos preferat sau cartofi prajiti. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate