Degetele de pui - crocante si savuroase

Degetelele de pui sunt crocante si savuroase, preferatele copiilor. De ce sa le cumper, daca le poti face acasa?

Degetele de pui - crocante si savuroase

Ingrediente

  • 500 g piept de pui
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 100 g pesmet
  • Sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita boia dulce (optional)
  • 1 lingurita usturoi pudra (optional)
  • Ulei pentru prajit

Mod de preparare

Taie pieptul de pui in fasii subtiri, de aproximativ 1 cm latime. Asezoneaza-le cu sare, piper si, daca vrei, boia si usturoi pudra. Bate ouale intr-un bol. Pune faina pe o farfurie si pesmetul pe alta. Da fiecare fasie de pui prin faina, apoi prin ou batut si, la final, prin pesmet. Incinge uleiul intr-o tigaie adanca. Prajeste fasiile de pui in ulei incins pana devin aurii si crocante, aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte. Scoate degetelele de pui pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de ulei. Serveste-le fierbinti, alaturi de un sos preferat sau cartofi prajiti. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc