Degetelele de pui sunt crocante si savuroase, preferatele copiilor. De ce sa le cumper, daca le poti face acasa?
Taie pieptul de pui in fasii subtiri, de aproximativ 1 cm latime. Asezoneaza-le cu sare, piper si, daca vrei, boia si usturoi pudra. Bate ouale intr-un bol. Pune faina pe o farfurie si pesmetul pe alta. Da fiecare fasie de pui prin faina, apoi prin ou batut si, la final, prin pesmet. Incinge uleiul intr-o tigaie adanca. Prajeste fasiile de pui in ulei incins pana devin aurii si crocante, aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte. Scoate degetelele de pui pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de ulei. Serveste-le fierbinti, alaturi de un sos preferat sau cartofi prajiti. Pofta buna!
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii