Cornurile mici cu susan sunt pufoase, fragede si perfecte pentru micul dejun sau gustare. Se fac usor si pot fi servite simple sau umplute cu branza, gem ori ciocolata.
Dizolva drojdia in laptele caldut cu o lingura de zahar si lasa 10 minute pana face spuma. Intr-un bol mare, amesteca faina cu restul de zahar si sare. Adauga oul, untul topit si maiaua facuta. Framanta pana obtii un aluat elastic. Acopera aluatul si lasa-l la dospit 1 ora, pana isi dubleaza volumul. Imparte aluatul in bucati egale, intinde cercuri subtiri si taie in triunghiuri. Ruleaza fiecare triunghi de la baza spre varf, formand cornuri. Aseaza cornurile in tava, lasa-le la crescut 20 de minute. Unge cu ou batut si presara seminte de susan. Coace la 180°C timp de 20-25 de minute, pana devin aurii si frumos rumenite.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii