Supa de Rosii Coapte cu Portocale - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Supa de Rosii Coapte cu Portocale - de post, pregatita cu blenderul Oster

Ingrediente

  • 250 g rosii cherry
  • 150 ml suc proaspat de portocale
  • zeama de lamaie
  • dupa gust
  • patrunjel verde
  • sare si piper
  • seminte de floarea soarelui crude si crutoane pentru servit

Mod de preparare

Coace rosiile intr-o tigaie de fonta, scoate-le pe o farfurie si curata-le de coaja. In vasul blenderului Oster Classic Chrome pune rosiile coapte, toarna deasupra lor sucul de portocala, pune cateva fire de patrunjel verde, sare si piper. Mixeaza pana obtii o crema fina. In functie de cat de dulci sunt portocalele pune si putina zeama de lamaie. Serveste supa cu seminte de floarea-soarelui si crutoane. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)