In oala de supa, calim ceapa in uleiul incins, pana devine sticloasa.
Se pun apoi cartofii si se dunstuiesc pana devin sticlosi, amestecand continuu, sa nu se prinda de fundul oalei.
Se ia vasul de pe foc, se presara faina si boiaua, se amesteca pana la omogenizare.
Se adauga apa rece, se acopera vasul cu un capac si se lasa la foc domol, amestecand din cand in cand, pana ce cartofii sunt facuti. Veti fi surprinse sa constatati ca dupa aproximativ 5 min. De cand incepe sa fiarba apa, cartofii sunt facuti.
La sfarsit asezonam (punem sare si piper), adaugam leusteanul, mai dam un clocot si luam de pe foc.
Acoperim vasul si lasam sa se patrunda aromele 5-10 min. , apoi putem servi
Cine doreste poate adauga 1-2 linguri de smantana in farfurie.
Este o reteta care scurteaza timpul de preparare a supei
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii