Supa de Cartofi

Postat pe: 21-11-2010
(0)

Ingrediente

3 litri de apa
500 gr cartofi
1 morcov (eu am pus 2)
1 patrunjel radacina
1 praz (nu am avut si am pus ceapa verde)
1/2 telina (am pus tulpina)
1 ceapa
1 lingura unt (margarina sau ulei)
1 lingura faina
sare
piper dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se fierbe zarzavatul in apa cu sare. Cand este complet fiert se strecoara si zeama se pune la fiert cu cartofii taiati cuburele. Separat se prajeste usor, in unt (ulei, margarina), o ceapa taiata marunt, peste care se pune o lingura de faina. Eu am mai adaugat si putina boia aici, si o jumatate de ardei. Se stinge cu zeama din supa, se lasa sa dea 2-3 clocote. Se amesteca incet cu supa ca sa nu se formeze cocoloase.

Se mai lasa sa fiarba cateva minute. Inainte de a se servi se adauga patrunjel frunze tocate. Se poate servi cu smantana sau fara
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Supa de Cartofi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Supa de Cartofi