 
		
	-punem legumele la fiert in trei litri de apa in care am pus cateva picaturi de ulei. 
 -legumele se pun atunci cand apa incepe sa fiarba 
 -dupa fierbere se scot legumele 
 -se baga la robot si se paseaza 
 -acest piure se pune in supa in care au fiert legumele 
 -se mai lasa zece minute pe foc timp in care asezonam cu delikat si punem bulionul 
 -la final se adauga verdeata tocata marunt si preferential fidea
Aceasta supa se serveste calda sau rece cu crutoane. 
 pofta buna!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii