Crema de Dovlecei si Brinza Topita (Supa de Vara)

Postat pe: 09-07-2013
(0)

Ingrediente

3 dovlecei mici
3 felii de brinza topita (emmenthal sau ceva cu smintina)
1/2 pahar cu lapte
sare
piper si menta proaspata (cui nu-i place menta poate sa puna patrunjel)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se spala si taie capetele la dovlecei, apoi ii taiem cuburi sau felii cit mai mici si ii punem la fiert cu putina sare in apa cit sa-i acopere. Cind sunt gata fierti ii strivim in apa in care au fiert cu furculita sau cu unealta pentru piure (nu trebuie sa fie chiar o crema fina, dara daca va place o crema fina atunci folositi mixerul/blenderul).

Adaugati brinza topita in dovleceii striviti si inca calzi si amestecati pina cind se topeste, adaugati laptele cit este nevoie ca sa obtineti o crema mai mult sau mai putin lichida si menta sau patrunjelul tocat marunt.
Serviti la temperatura camerei

Poate sa fie unul dintre felurile servite in paharele la un bufet (finger food) sau intr-o farfurie la cina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Crema de Dovlecei si Brinza Topita (Supa de Vara)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Crema de Dovlecei si Brinza Topita (Supa de Vara)