Ciorba Falsa de Burta

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

1 bucata de gogosar acru
300 g pleurotus
1 morcov
1 ceapa
50g smantana
1-2 catei de usturoi
otet
sare
ulei
faina

Mod de preparare

Cureti ceapa, morcovul si le tai marunt. Le calesti cu o lingura de ulei, dupa care adaugi apa. Tai gogosarul cubulete sau julien. Speli ciupercile, le tai julien si le adaugi peste legume.

Dupa ce s-a fiert pui sare, otet dupa gust, usturoiul si smantana frecata cu 1 lingurita de faina. (ca la ciorba de burta).


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba Falsa de Burta" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

merceleo
•  07.04.2012 13:44:40

Asta e ciorba de pleurotus, nu ciorba falsa!

TINA An
•  01.08.2010 14:53:46

depinde de gustul fiecaruia, dar pieptul de pui trebui fiert mai mult

avmediaprod
•  31.07.2010 10:45:56

Salut! In loc de ciuperci, nu putem pune piept de pui ?:) Multumesc frumos!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba Falsa de Burta