Ciorba Falsa de Burta

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

1 bucata de gogosar acru
300 g pleurotus
1 morcov
1 ceapa
50g smantana
1-2 catei de usturoi
otet
sare
ulei
faina

Mod de preparare

Cureti ceapa, morcovul si le tai marunt. Le calesti cu o lingura de ulei, dupa care adaugi apa. Tai gogosarul cubulete sau julien. Speli ciupercile, le tai julien si le adaugi peste legume.

Dupa ce s-a fiert pui sare, otet dupa gust, usturoiul si smantana frecata cu 1 lingurita de faina. (ca la ciorba de burta).


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba Falsa de Burta" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

merceleo
•  07.04.2012 13:44:40

Asta e ciorba de pleurotus, nu ciorba falsa!

TINA An
•  01.08.2010 14:53:46

depinde de gustul fiecaruia, dar pieptul de pui trebui fiert mai mult

avmediaprod
•  31.07.2010 10:45:56

Salut! In loc de ciuperci, nu putem pune piept de pui ?:) Multumesc frumos!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba Falsa de Burta