Ciorba de praz

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

1 fir de praz
ulei
1/2 legatura de patrunjel
1 iaurt
2-3 cartofi
sare, piper
(facultativ crenvursti )

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Prazul se curata, se spala foarte bine si se taie rondele. Se incinge uleiul intr-o oala si se adauga prazul. Se lasa la calit in ulei pana se inmoaie. Se pune apa deasupra si cativa cartofi taiati cubulete. Se potriveste de sare si piper. Cand totul a fiert se pune patrunjelul si iaurtul si se mai da un clocot. Facultativ se pot adauga 2-3 crenvursti subtiri taiati rondele( dar eu nu pun).

Se serveste cu crutoane de paine si cine vrea cu smantana si ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de praz" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

semionovna
•  19.08.2009 14:35:02

ciorba se acreste; supa este dulce.

reteta de mai sus este reteta de supa si nu ciorba.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de praz