Ciorba de Pipotele si Inimioare

Postat pe: 13-04-2010
(0)

Ingrediente

400 grame amestec pipote si inimi
1 ceapa
2 morcovi
1 radacina albitura
1 legatura patrunjel
telina
fidea
1 cutie rosii intregi in suc
bors Maggi
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
Spalam pipotele si inimile, le curatam bine si le punem la fiert in apa cu putina sare. Avem grija sa adunam spuma pe care o va lasa carnea.

Curatam si taiem in cubulete mici legumele (morcovii, telina, albitura. Tocam si coditele de patrunjel. Adaugam toate legumele in oala cu ciorba. Ceapa o punem intreaga, dar dupa ce a fiert o pasam si o punem in ciorba.

Cand carnea si legumele au fiert adaugam rosiile tocate marunt. Condimentam cu sare dupa gust. Mai lasam sa fiarba vreo 10 minute si apoi adaugam fideaua. La final punem in ciorba 2 linguri bors, pentru a da gust ciorbei.

Servim cu patrunjel proaspat tocat.

Pofta buna va doresc!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Pipotele si Inimioare" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Pipotele si Inimioare