Ciorba de Miel (II)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

cap de miel
oase
bucatele de carnita cu os
3 morcovi
2 patrunjei
1 ceapa
2 gramajoare de macris
2 galbenusuri
smantana
sare de lamaie sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Se pune carnea la fiert, se i-a spuma, intre timp se caleste ceapa in putin ulei, doar ca sa devina aurie se adauga morcovul taiat pai, se caleste putin si se adauga in ciorba, patrunjelul se adauga in ciorba, se fieb, dupa care se adauga macrisul taiat fideluta.

Se face o dresatura din 2 galbenusuri si smantana, se adauga in ciorba, se acreste cu sare de lamaie dupa gust.
Se serveste cu smantana si ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba de Miel (II)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba de Miel (II)