Ingrediente
● ciolan afumat (1 kg) |
● 1 morcov mic |
● 2 cepe potrivite |
● 200 gr varza dulce |
● tarhon de la sare si otet (daca tarhonul este verde sau uscat |
● atunci se va aduga o lingurita de otet in cioba) |
● samantana pentru servit |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
2h
Se pune ciolanul la fiert, taiat sau nu, trebuie luat in calcul faptul ca daca ciolanul nu este taiat timpul de fierbere creste.
Cand carnea este fiarta bine se adauga morcovul ras si cepele taiate. Dupa ce a dat in clocot se adauga si varza taiata.
Se mai lasa la foc mic pana ce fierbe si varza, iar la final, dupa ce focul este oprit se adauga tarhonul.
Se serveste cu smantana. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba cu Afumatura, Varza si Tarhon" nu uita sa ii faci un review.
Cand carnea este fiarta bine se adauga morcovul ras si cepele taiate. Dupa ce a dat in clocot se adauga si varza taiata.
Se mai lasa la foc mic pana ce fierbe si varza, iar la final, dupa ce focul este oprit se adauga tarhonul.
Se serveste cu smantana. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciorba cu Afumatura, Varza si Tarhon" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 29.08.2011 17:42:15
ca la ciorba, "cubulete" nu foarte mari... asa toc eu ceapa pentru ciorba...