Ciorba cu Afumatura, Varza si Tarhon

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciolan afumat (1 kg)
  • 1 morcov mic
  • 2 cepe potrivite
  • 200 gr varza dulce
  • tarhon de la sare si otet (daca tarhonul este verde sau uscat
  • atunci se va aduga o lingurita de otet in cioba)
  • samantana pentru servit

Mod de preparare

Se pune ciolanul la fiert, taiat sau nu, trebuie luat in calcul faptul ca daca ciolanul nu este taiat timpul de fierbere creste.
Cand carnea este fiarta bine se adauga morcovul ras si cepele taiate. Dupa ce a dat in clocot se adauga si varza taiata.

Se mai lasa la foc mic pana ce fierbe si varza, iar la final, dupa ce focul este oprit se adauga tarhonul.
Se serveste cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)