Ciorba cu Afumatura, Varza si Tarhon

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

ciolan afumat (1 kg)
1 morcov mic
2 cepe potrivite
200 gr varza dulce
tarhon de la sare si otet (daca tarhonul este verde sau uscat
atunci se va aduga o lingurita de otet in cioba)
samantana pentru servit

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Se pune ciolanul la fiert, taiat sau nu, trebuie luat in calcul faptul ca daca ciolanul nu este taiat timpul de fierbere creste.
Cand carnea este fiarta bine se adauga morcovul ras si cepele taiate. Dupa ce a dat in clocot se adauga si varza taiata.

Se mai lasa la foc mic pana ce fierbe si varza, iar la final, dupa ce focul este oprit se adauga tarhonul.
Se serveste cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba cu Afumatura, Varza si Tarhon" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

iulianav7
•  29.08.2011 17:42:15

ca la ciorba, "cubulete" nu foarte mari... asa toc eu ceapa pentru ciorba...

alinman
•  05.07.2011 11:40:11

pai si cepele taiate cum???

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba cu Afumatura, Varza si Tarhon