Ciorba ardeleneasca de pui

Postat pe: 06-04-2010
(3)

Ingrediente

carne de pui
1 ceapa
2 morcovi
telina
patrunjel
1 lingura de orez
otet
sare
delicat
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
-cateva bucati de carne de pui se pun la fiert in apa cu sare
-se ia spuma pana nu mai apare
-se adaugalegumele taiate marunt
-se adauga o lingura de orez si se lasa sa fiarba cu capac pana cand toate sunt fierte
-se acreste si se condimenteaza dupa preferinte
-se adauga patrunjel
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciorba ardeleneasca de pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

madamcoco
•  22.08.2011 14:43:16

mi se pare o reteta destul de simpla

pupi
•  16.05.2011 01:06:01

Dupa parerea mea ar trebui pus la fiert orezul inaintea legumelor. Cand aceste este pe jumatate fiert se adauga legumele tocate marunt si in felul asta avem textura perfecta si la orez si la leguminoase...nici una si nici alta nu sant fierte excesiv......cand se adauga delikatul????...mersi

christyansen
•  16.04.2011 14:34:31

buna si simpla bv

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciorba ardeleneasca de pui